Klubmesterskab 2011

2011-Rally-Nielsen-Carsten-01

Til 2011-sæsonen tog Aarhus Automobil Sports rallyudvalg en radikal beslutning, hvad angik de klubmesterskaber man udskrev. De hidtidige klubmesterskaber for første- og andenkørere indenfor såvel rally som klubrally skulle naturligvis bibeholdes, men man indførte en ny konkurrence – en konkurrence om rallypokalen.

Kort fortalt gik rallypokalen til det medlem af AAS med en rallylicens i baglommen – uanset om den var en R1- eller C3-licens – som var mest aktiv. Og der blev ikke skelnet mellem, om man deltog i et arrangement som første- eller andenkører. Eller måske endda begge dele. For hver gang man var til start i et arrangement, så gav det et point på kontoen – man kunne få to, hvis man både var første- og andenkører, men ikke tre, hvis man f.eks. i et rallysprint sad ved siden af hos tre forskellige kørere. Det udløste i premiereåret en rallypokal til Carsten Nielsen.

Mesterskabsbestemmelserne for såvel klubrally- som rallydelen blev også modificeret, så pointtabellerne blev gradueret efter løbets status – DM-rally vs. rallysprint – men der skulle intern modstand fra klubben til, hvis man skulle have mere end det ene point, der blev udløst, hvis man var ene om at stille op.

Disciplin Klubmester Slutstilling
Rallypokalen Carsten Nielsen Klik her
Rally – førstekører Carsten Nielsen Klik her
Rally – andenkører Børge Jensen Klik her
Klubrally – førstekører Lars Holm Klik her
Klubrally – andenkører Casper Nielsen Klik her
<a href='http://bilsport.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>