Klubbens sponsorer

Positive takter for Frederik Nymark

Weekenden på Jyllandsringen blev på det jævne hvad point angår til Nymark Racing. Det blev dog til nogle flere positive ting hen over weekenden på trods af uheld og defekter.

Selv om Frederik Nymark kørte sig til en plads som nummer tolv i kvalifikationen, så viste han i løbene, at den nye bil er rettet for de fleste problemer, teamet har kæmpet med.

I første løb kørte Frederik sig fra tolvtepladsen og frem som nummer 5. Han fik vist at bilen kører som den skal og han kan være med helt fremme i feltet. I andet løb kørte han sig endnu en placering frem fra nummer fire til nummer tre. Dagens tredje løb skulle Frederik Nymark starte fra syvendepladsen. Som i de to forrige løb var han stærkt med indtil midt i løbet. Her ville bilen ikke længere trække og Frederik Nymark måtte udgå.

Teamet mistænker fejlen for at være relateret til bilens brændstoftilførsel og vil blive tjekket hurtigst muligt. På trods af et afbrudt løb er køreren og Nymark Racing glade for at kunne konstatere at de igen er med i den rigtige ende af feltet.

Nymark Racing