Klubbens sponsorer

Pokaler til tre AAS-mandskaber

Otte af klubbens medlemmer var på den første lørdag i juni draget til Vejen for at deltage i den trettende udgave af Classic Car Challenge, som Dansk Historisk Motor Club anført af Niels Oluf Jessen. Sammen med to ikke-AAS’ere udgjorde de fem mandskaber, hvoraf tre af dem endte med at løbe med pokaler.

2014-Historisk-DASU-Classic-Iversen-Nielsen-03

I Expert-klassen var klubben repræsenteret ved Henrik Møller-Nielsen/Martin Møller-Nielsen og Niels Iversen/Hans Ole Nielsen, men ingen af dem fik metal med hjem. Det blev til henholdsvis en syvende- og en tiendeplads i klassen, hvor det vindende hold scorede blot 15 strafpoint på de 14 hemmelige hastighedsprøver, som udløste strafpoint. Far-og-søn-mandskabet fik 36 strafpoint, hvor de allerede inden middagspausen fornemmede, at de havde sat for meget til for at kunne vinde pokaler. For Niels Iversen/Hans Ole Nielsen var det eftermiddags etaper, som blev dyrbare, da de passerede to tidskontroller henholdsvis 37 og 10 sekunder for sent.

Torben Østergaard/Poul-Erik Hansen tog sejren i Sport-klassen, hvor de i den røde Opel Manta scorede 28 strafpoint. De var to færre end dem, som Finn Kristensen/Jan Østergaard blev noteret for, hvilket sikrede dem andenpladsen i Sport-klassen.

Den sidste AAS-pokal gik til Morten Alstrup, der sammen med Henning Smed Madsen stillede op i Challenge-klassen, hvor de besejrede de to andre tilmeldte mandskaber.