Klubbens sponsorer

Pilgaard velforberedt til anden afdeling

Casper Pilgaard føler sig godt forberedt til den kommende weekend, hvor 2020-sæsonens anden afdeling af OK Oktan 100 Super GT Danmark skal køres på Padborg Park. Den unge kører fra AAS debuterede i klassen i juli, hvor han fik den første løbserfaring i en Mitjet Supertourisme V6-racer, som foråret var gået med at teste.

Men en ting er test – noget andet er løb.

Forholdene blev yderligere vanskeliggjorte, da løbsdagen startede våd, inden asfalten blev tør i de tre løb.

Efter den første weekend indtager han førstepladsen i Am-mesterskabet samt en ottendeplads i det generelle mesterskab. Weekendens løb skulle have været afsluttet i mørke, men det har covid-19 situationen nu omstødt til at være et rent dagsløb, som dog stadig afvikles over fredag og lørdag.

Sidste års Rookie- og U23-mester fra Danish Thundersport Championship har siden juliløbet haft en enkelt testdag på Padborg Park, så han efterhånden har rigtig mange omgange på netop den bane.

Mekanikerne lærer også bilen bedre og bedre at kende, men de går stadig med en forhåbning om, at weekendens vejr bliver mere stabilt end til åbningsløbet, hvor der konstant skulle ændres fra regnvejrsopsætning til gradvis mere og mere tørt setup. De aktuelle vejrmeldinger siger tørvejr fredag, og lidt regn lørdag.

Tekst: Pilgaard Motorsport.

Foto: JJ Media.