Klubbens sponsorer

Pilgaard Motorsport i gang med sæsonen

Så er Pilgaard Motorsport i fuld gang med en ny og spændende sæsonen i Formel Ford. Vi har nu kørt de første to løb, som begge er gået super fint, på trods af kun én gang træning og test med bilen på Padborg Park.

Første løb var på Padborg Park. Her leverede Casper Pilgaard en super kørsel og lavede følgende placeringer: Syvendeplads i første heat (fik problemer fire omgange før mål med lavt benzintryk). Andenplads i andet heat og fjerdeplads i tredje heat. En meget fin og godkendt debut.

2016-Bane-FF-Pilgaard-Casper-01

Andet løb var på Ring Djursland. Hold da op et løb!

Casper Pilgaard var nummer tre i tidskørslen, måtte udgå af heat 1 efter en afkørsel og blev udelukket fra andet heat pga. tyvstart og ikke gennemført strafbane. I tredje heat kom der så endelig en oprejsning. Pga. udelukkelsen i andet heat skulle Casper Pilgaard starte bagerst. Allerede efter starten og første omgang var han oppe som nummer syv. Han kæmpede i tre omgange, inden det lykkedes ham at komme forbi og sætte jagten ind de på forankørende.

2016-Bane-FF-Pilgaard-Casper-03

Da der havde været uheld i et andet løb, blev Formel Fords heat desværre afkortet med fem minutter, men det lykkedes ham alligevel at køre sig op til en flot femteplads lige bag treeren og fireren.

Undervejs nåede Casper Pilgaard at sætte en kanon omgangstid 48,9 sekunder, hvilket er to tiendedele af et sekund hurtigere end den tidligere ejer, som havde banerekorden!

Til trods for, at vi var hele følelsesregisteret igennem på Ring Djursland, er vi meget positive og tror på fortsat fremgang. Pilgaard Motorsport glæder sig til de næste løb, som er på Rudskogen i Norge og legendariske Spa i Belgien.

Pilgaard Motorsport.