Klubbens sponsorer

Peter Faarborg 60 år

Lørdag den 31. juli kan vi i klubben ønske stort tillykke med den runde fødselsdag til klubbens trofaste væbner, som står for rydning på FDM Jyllandsringen og ved Classic Race i Aarhus, nemlig Peter Faarborg, som bliver 60 år. Stort tillykke.

Peter Faarborg debuterede i motorsporten i 1998, hvor han i en Toyota Corolla sluttede på en meget beskeden 35. plads i Goodyear Eagle Cuppen – det nuværende Yokohama 1600 Challenge. Året efter anskaffede han sig en Peugeot 106 GTI, og så begyndte det at gå den rigtige retning rent resultatmæssigt. Støt og roligt arbejdede han sig op i rækkerne, og i 2002 blev han Danmarksmester i gruppe N National 0-1600 cm3 efter en sejr og tre tredjepladser i sæsonens 16 løb. Men det holdt hårdt. Peter Faarborgs sejrmargen var på blot tre point!

I 2003 forsøgte han sig med en Peugeot 307 GTI i den større gruppe N National 1601-2000 cm3. Det blev ingen succes, hvorefter Peter Faarborg lagde hjelmen på hylden.

Hans engagement i sporten stoppede dog ikke. Han etablerede Pro Four Racing, som i de næste fire sæsoner var aktiv i Renault Clio Cup med flere biler og i hver sæson havde mindst en kører i top 5. Efter at Petter Granlund og Brian Mikkelsen var sluttet som nummer 1 og 2 i mesterskabet i 2007, stoppede teamet.

Peter Faarborg driver til dagligt virksomheden PF Biler i Harlev, som han startede i 1986, og den 8. februar 2016 slog han portene op til et nyt, flot og stort værksted. Peter har langt over 30 års erfaring inden for autobranchen og har i dag en flåde af rydningskøretøjer, som bruges til autohjælp for Falck på de danske veje og til motorløb, når det går galt.

Peter Faarborg er en kærlig chef, men til tider kan han også være en bestemt person. Nogle af hans gængse replikker, som man ofte kan møde er: ”Der er ikke noget, vi ikke kan klare.” ”Det er bare lige…” ”Det ser vi lige til.” ”Vi finder en løsning.” ”Der er ikke nogen, som når os til sokkeholderne.”

På vegne af AAS ønsker vi dig stort tillykke med dagen, Peter.

Adam Nielsen.