Klubbens sponsorer

Perfekt sæsonstart for Frederik Nymark

Frederik Nymark havde en rigtig god sæsonstart i denne weekend ved Padborg Park FTZ Open. Teamet havde testet en del inden årets første løb, og det skulle vise sig, at den beslutning bar frugt i weekenden.

Kvalifikationen om lørdagen gik som planlagt, selv om Frederik og andre kørere i feltet syntes, banen var lidt underlig glat at køre på. Teamet valgte at køre lidt sent ud i kvalifikationen, dels for at spare en smule dæk og dels for at få plads til at afprøve to forskellige setup-typer. Resultatet var tilfredsstillende, da Frederik Nymark satte den tredjebedste tid.

Til første løb om søndagen skulle han starte som nummer seks, da de otte hurtigste fra kvalifikationen vendes i startopstillingen. Det skulle vise sig, at banen var blevet bedre end dagen før, og det udnyttede Frederik Nymark fuldt ud. Han holdt hovedet koldt og kæmpede sig stille og roligt frem gennem feltet, og efter et løb hvor han fik brugt hovedet alle omgangene, tog han årets første sejr i klassen.

”Jeg brugte hele tiden hovedet og kørte efter de sikre huller i trafikken. Det er måske et af mine mest modne løb, jeg har kørt,” fortalte en storsmilende Frederik efter løbet.

I weekendens andet løb skulle Frederik Nymark starte som nummer otte. Løbet startes bag en safetycar med en rullende start. Da safetycar’en slukker sine lygter for at køre væk fra banen, tænder banens startlys ikke som de ellers burde, og safetycar’en bliver derfor ude på banen.

Det skaber noget forvirring i feltet. Nogle kørere overhaler og andre sætter farten ned. Det hele ender med et rødt flag og derefter laves der en omstart. I omstarten kommer Frederik Nymark godt afsted, han får taget et par placeringer i de første sving. Da han er oppe som nummer fem, er han havnet mellem to dygtige konkurrenter. Han vælger stadig at bruge hovedet og ikke tage nogen halve chancer. Han slutter derfor som nummer fem i løbet.

I weekendens finaleløb starter Frederik Nymark som nummer to. Det viser sig dog hurtigt, at han har overskud i bilen, så han kunne hurtigt begynde at presse sin konkurrent foran. Det blev en lille magtdemonstration fra Frederik Nymarks side, da han halvvejs inde i løbet tager føringen og uden at skulle forsvare sig yderligere, kan køre en sikker sejr i hus.

”Det var et sjovt løb! Jeg havde hele tiden overskud til at kunne presse på, samtidig med jeg ikke behøvede at tage chancer, ja det gav et godt resultat af min modne kørsel,” slutter Frederik Nymark.

Nymark Racing.