Klubbens sponsorer

Op og nedture for Frederik Nymark

Søndagens løb på Ring Djursland var både op- og nedture for Frederik Nymark. Efter sidste løb på Padborg Park havde bilen fået monteret nye støddæmpere. Men igen drillede bilen. Lørdag formiddag var Frederik med i top ti i begge træninger, og det så også godt ud til kvalifikationen. Dog gik det ikke helt som forventet, og Frederik Nymark nåede lige præcis ikke at komme med i puljen til den anden kvalifikation, da han sluttede som nummer tretten.

Med en startplacering som nummer tretten i første løb så det ud til at blive en hård kamp for at komme frem i feltet. Det skulle dog vise sig, at der nu var styr på bilen, og med sin erfaring samt andre køreres unoder kvitterede Frederik Nymark med et slutresultat som nummer fem.

I søndagens andet løb startede Frederik Nymark som nummer fire. Det sås tydeligt, at han havde farten i bilen, men i kampen med to konkurrenter ramte han den ene af dem. Det takserede banens dommere til en tur i strafbanen. Startlinjen til strafbanen var lidt utydelig, og Frederik Nymark kom lidt skævt ind i banen. Det blev belønnet af banedommerne med endnu en tur igennem strafbanen. Det kom desværre til at koste nogle placeringer, men Frederik Nymark sluttede igen på en velfortjent femteplads.

I søndagens finaleløb startede Frederik Nymark som nummer syv. I det meste af løbet lå han i en gruppe på fire biler og kæmpede. Mod slutningen af løbet begyndte hans bil igen at drille. Denne gang var det en motor, som bare gik ud og døde.

Nu skal Nymark Racing hjem og finde fejlen på bilen, så den kan være klar om cirka fjorten dage på Padborg Park.

Nymark Racing.