Klubbens sponsorer

O-løb i Thy

Lørdag den 24, november afholdt Thy Motor Sport deres finaleløb i deres klubmesterskab i bilorienteringsløb. Vi har tidligere haft gode erfaringer med at køre til Thy for at køre deres klubløb, også denne gang blev vi præsenteret for et supergodt løb lavet af Bjarne Nielsen.

De ni tilmeldte hold mødte op i privaten hos Bjarne og frue til kaffe og småkager inden løbet. Vi lagde ud med at køre lidt rundt på Bjarnes græsplæne og gennem et lille hul i hækken. Turen gik herefter mod Snedsted, Årup, Sønderhå og sluttelig Bedsted, hvor mål og samlingssted var i lånte lokaler hos Nordvestjysk Modeljernbaneklub. Der var god stemning og hygge ved samlingsstedet, hvor vi mobbede hinanden på kryds og tværs for de fejl, holdene havde lavet. Der var desuden indtagelse af kaffe og o-løbsmadder.

Nu deltog vi jo bare for underholdningens skyld lige som Kurt og Alexander fra BOAS gjorde, og underholdningsværdien blev da kun bedre for os, efter at resultatberegningen viste, at vi havde slået dem. Vi var også lige ved at slå Børge Holm og Mogens Andersen, som vi havde lovet dem, men de kører bare lidt hurtigere end os, så nu står der 1-1 i den kamp.

Hans Ole Nielsen.