Klubbens sponsorer

Nytårsløbet anno 2017

Vi glæder os hvert år til dette løb, som så også samtidigt giver et afbræk i festlighederne mellem jul og nytår. Løbet har også tradition for at køre en strækning efter det gamle reglement, og her er det fornuftigt at læse lidt på lektien, inden man starter. De vigtigste regler udleveres inden start, og i reglementet kan man også komme ud for kontraordrer.

Et år tågede vi rundt i en lille by, og intet kunne vi få til at passe, indtil vi så, at kortudklippet havde nordpil vendende nedad…

For få år siden blev løbet ændret fra et aftensløb til et løb afviklet om eftermiddagen. Et rigtigt godt tiltag med løb om eftermiddagen, og dagen afsluttes med spisning og efterfølgende præmieuddeling.

Start og mål foregik fra Læsten forsamlingshus, hvor to gange Brøndum og Jørgen Skjøt havde komponeret fint løb. Løbet var ifølge løbsledelsen blevet reduceret i antal af veje, og dermed også i løbslængde grundet meget våde vejrforhold, men der var rigeligt med strafpoint til alle. Dejligt at klubben også magter at have personale til at stå for madlavningen. Tak til Randers Auto Sport for et flot arrangement.

Nytårsløbet var sidste afdeling af såvel klubmesterskabet som Den Jyske Femkantturnering, hvor slutstillingerne nu ligger på hjemmesiden.

Hans Jakobsen.