Klubbens sponsorer

Nyt Norgeseventyr venter

I den kommende weekend skal Martin V. Jensen og Nicholai Eberhard til udlandet for at kæmpe om point til Auto-G Danish Thundersport Championship. Ligesom det var tilfældet i forsommeren, er det på den norske bane Rudskogen Motorsenter, at de to kørere skal i kamp.

”Sidste gang, vi kørte der, fangede jeg hurtigt banen. Jeg kan rigtig godt lide banen, og jeg føler mig sikker på, at det nok skal gå godt. Så jeg glæder mig i hvert fald,” siger Martin V. Jensen. ”Jeg føler mig klar, og jeg regner med, at jeg kan komme indenfor top 10, og kan jeg komme indenfor top 5, så vil det være flot, men jeg vil tage et skridt ad gangen.”

2014-Bane-DTC-Jensen-Martin-08

Sidste gang han var ude at køre i sin orange og hvide Ford Mustang fra FP Racing, var ved Grand Prixet på FDM Jyllandsringen. Her blev Martin V. Jensen noteret for sine hidtil bedste placeringer i DTC-serien med to syvendepladser.

”Jeg synes, at vi er kommet godt igennem de seneste løb, og vi har noget godt at kunne tage med os,” siger han. ”Jeg vil helt klart køre med hovedet og få så mange point hjem som muligt i stedet for at få buler. Man er aldrig helt herre over det selv, men jeg vil forsøge at komme igennem alle løbene. Denne her gang har vi ingen test, men kun den træning, der er til selve løbet, men så bliver det ens for alle, selv om nordmændene naturligvis har en fordel.”

”Jeg glæder mig til at komme tilbage,” siger Nicholai Eberhard om det forestående gensyn med Rudskogen Motorsenter. ”Det er en rigtig udfordrende og spændende bane at køre på med stor højdeforskel. Der er masser af sving, og det går op og ned.”

2014-Bane-DTC-Eberhard-12

”Sidste gang var jeg ikke så heldig. Jeg havde en femteplads, men kørt før målstregen knækkede en trækaksel. Målet er igen at komme i super pole, og denne her gang skal det mål bare indfries. Det skal lykkes igen!”

Nicholai Eberhard har også oplevet gode resultater i anden halvdel af DTC-sæsonen. Efter to sjettepladser under meget svære vejrforhold på Ring Djursland fik han på FDM Jyllandsringen sit hidtil bedste resultat med en fjerdeplads.

”Denne her gang skal jeg også op i den bedre halvdel af feltet og gerne slutte i top 8,” siger Nicholai Eberhard, der også har forberedt sig mentalt på gensyn med den norske racerbane. ”Der er nogle ting, som kan gøres bedre. Det er lidt omkring min kørestil, og hvordan jeg klipper de forskellige sving.”

HM Racing.