Klubbens sponsorer

Nyt 24-timers løb for Frederik Nymark

I januar deltog Frederik Nymark i 24H Dubai-løbet, og i denne weekend kører han så sit andet 24 timers løb, inden den danske motorsports sæson går i gang. Løbet køres på den velkendte F1-bane Silverstone i England.

Frederik Nymark stiller til start for Scangrip Racing i deres BMW 335i E92. Det er ikke et ukendt team for den unge racerkører fra Hadsten. Sidste år deltog han sammen med teamet på Nürburgring i Tyskland, hvor det blev til en fjerdeplads i klassen.

2016-Bane-Nymark-Frederik-03

Scangrip Racing stiller op i A3-klassen, og udover Frederik Nymark vil der være to andre danskere i bilen i løbet af de 24 timer. Teamejer Niels Borum er som altid med, desuden kommer Frederik Nymark til at dele bilen med et andet ungt racertalent, Morten Dons, som er den tredje dansker i teamet på Silverstone. Udover de tre danskere vil også Maurice O’Reilley fra New Zealand og Ace Robey fra USA deltage i bilen.

Som ved løbet i Dubai i januar vil Frederik Nymark igen få støtte fra Supertourisme Turbo-mesteren Michael Outzen. I januar havde Frederik Nymark ikke mulighed at have sin far med, hvorfor han lavede en aftale med den erfarne kører. Samarbejdet har vist sig så givtigt, at det forsætter til weekendens løb.

Løbet på Silverstone har faktisk en ret stor dansk deltagelse. Udover Scangrip Racing deltager to andre danske velkendte langdistancehold. I A2-klassen stiller både Team K-Rejser og Team Sally Racing til start. Sidstnævnte kommer i øvrigt til at dele pitgarage med Scangrip Racing, så det bliver en lille danskerklan på Silverstone.

Uanset hvordan selve løbet går for Scangrip Racing, har teamet dog allerede noget at glæde sig til. Den danske Red Bull F1-mekaniker Ole Schack startede faktisk med at skrue på racerbiler hos Nymark Racing, den gode forbindelse har været holdt ved lige gennem mange år, og selv om Ole Schack skal passe sit job i Red Bull-pitten ved weekendens F1-løb, så har han arrangeret en rundtur på Red Bull hovedkontoret for hele teamet på mandag.

Tekst: Nymark Racing.

Foto: Frozenspeed.