Klubbens sponsorer

Ny podieplads til Nicklas Nielsen

I søndagens løb på Zandvoort opnåede den unge Audi Junior, Nicklas Nielsen, igen en placering på podiet med en stærk andenplads i den stærkt besatte Audi TT Cup. Sheldon van der Linde fra Sydafrika sejrede foran den lige så suveræne Nicklas Nielsen, der kørte et stærkt løb uden at tage unødig risiko.

2016-Bane-Nielsen-Nicklas-08

Efter løbet udtaler Nicklas Nielsen: ”En rigtig god weekend – hvor jeg fik samlet mange points til mesterskabet, og vist min speed. Mit set up i dag var ikke så optimalt som i går- men det sker, når man forsøger at optimere endnu mere – da kan man godt gå over grænsen.”

”Nu ser jeg frem til næste weekends løb i Formel 4 på Red Bull Ring i Østrig, hvor jeg vil forsøge at erobre føringen tilbage i rookie-mesterskabet.”

Sportschef Bo Balzer fra Dansk Automobil Sports Union, der overværede løbet på Zandvoort udtaler: ”Med andenpladsen i søndagens løb på Zandvoort beviste Nicklas Nielsen at lørdagens sejr ikke var nogen tilfældighed. Nicklas viste stort overblik og taktisk forståelse på vej mod endnu en podieplads.”

I den kommende weekend 22.–24. juli deltager Nicklas Nielsen i femte afdeling af det internationale ADAC F4 mesterskab på Red Bull Ring i Østrig – for Team Neuhauser.

Peter Utoft.