Klubbens sponsorer

Ny bil til AAS’er

I HunGarian VM-Baja deltog Aarhus Automobil Sports Jes Munk i sin nye fine Dannebrogs-malede Toyota Hilux Overdrive. Et kort løb på 500 kilometer. En slags mini-rally.

Han er rykket fra T3-klassen, hvor han er regerende mester i FIA World Cuppen, til T1-klassen, så det går noget stærkere, og der er hård konkurrence. Så HunGarian Baja skulle bruges til at vænne sig til bilen og få nogle konkurrence-kilometer under hjelmen, men derfor skulle der alligevel gives full attack fra første meter.

2015-Rally-Munk-Jes-01

Det gik da også hen over stepperne på første del af første hastighedsprøve, hvor Jes Munk lå på en 16 plads, men den manglende erfaring han havde med at køre Toyotaen betød, at et fladt baghjul sendte ham på fisketur.

2015-Rally-Munk-Jes-02

På hastighedsprøve 3 var AAS’eren mere rolig efter en del skældud fra Toyota pga. uheldet tidligere. Her kørte han da også den tiendehurtigste tid hjem, hvilket betød at han endte på en 21 plads.

Både Jes Munk og bilen har potentiale til en bedre placering næste gang.

”Jeg mangler simpel køreerfaring,” siger Jes Munk. ”Jeg har ikke altid de nødvendige færdigheder, når det går rigtig stærkt” Bilen er fantastisk og kompenserer en del for begynder-fejl, men desværre ikke altid nok, når der er flade hjul involveret.”