Klubbens sponsorer

Norske bakker venter Pilgaard

Casper Pilgaard skal for anden gang i karrieren til Norge for at køre racerløb, når sæsonens fjerde afdeling af Renault Formel 4 Danmark skal køres på Rudskogen.

Aktuelt indtager køreren fra Ryomgård sjettepladsen i DIF-Danmarksmesterskabet, og bliver det til tre gode heats i Norge, er der rigtig gode muligheder for avancement deroppe.

Pilgaard Motorsport har gang på gang vist, at farten er der til at være med helt i toppen, så målet er at bevise dette. I 2016 var man med Formel Ford klassen på samme bane og har derved allerede nyttig viden og erfaringer fra banen.

Der bliver også lidt ekstra køretid, da det meste af fredagen er afsat til testkørsler på den kuperede bane, som ingen andre i Formel 4-feltet har erfaringer med. Det faktum, at Pilgaard er i gang med sin anden sæson i klassen, burde også give ham en fordel, men det ved vi først, når weekendens tre løb er kørt.

Weekenden kommer til at forløbe lidt anderledes, end hvad man ellers er vant til. Udover ekstra træning afvikles der også den officielle træning allerede fredag, hvorefter kvalifikation og de tre løb køres lørdag.

Rudskogen ligger to-en-halv times kørsel nord for Göteborg. Så er der nogen som er friske på en weekendtur til Norge og Sverige, kan man med fordel tage af sted. Der er gratis adgang for tilskuere, så det er en god mulighed for at besøge Skandinaviens fedeste racerbane hvad angår længde og svinghastigheder. Så find gerne passet frem og tag til Norge for at støtte Pilgaard Motorsport og Casper Pilgaard – det vil være en oplevelse, som du sent vil glemme.

Tekst: Pilgaard Motorsport.

Foto: JJ Media.