Klubbens sponsorer

NLS-mesterskab til Lucas Daugaard

Efter en fremragende sæson i Nürburgring Langstrecken Serie sikrede The Young KRS Danes, Kaj Schubert og Lucas Daugaard, sig i weekenden titlen i V5-klassen for biler mellem 2.500 og 3.000 cm3 med endnu en sejr i deres Porsche Cayman i sæsonens sidste løb.

På grund af tæt tåge over Nürburgring startede kvalifikationen først kl. 11.15 lørdag formiddag. Men da kvalifikationen endelig kunne køres, var den hurtigste bil i V5-klassen nr. 456 med den danske duo bag rattet. Efter en start på løbet, hvor en konkurrent sneg sig forbi, og nogle fine dueller og spændende kampe om placeringerne lige fra starten på den 24,358 kilometer lange kombination af Nordschleife og Grand Prix-banen, gik The Young Danes ret tidligt i løbet i front, hvorefter de med rutine, sikker kørsel og fejlfri pitstop fra mekanikerne fra KRS Motorsport kunne udbygge føringen omgang efter omgang.

Efter en fantastisk løbsweekend på Nordschleife blev sæsonen lukket ned med endnu en sejr i NLS – og samtidig blev mesterskabet i V5-klassen vundet. Med denne sejr har The Young KRS Danes sammen med KRS Motorsport vundet syv ud af otte kørte NLS-løb i denne klasse i 2021 (det første løb blev aflyst pga. sne). Faktisk er de kørt først over stregen i alle årets kørte løb, men i syvende afdeling blev sejren forvandlet til en diskvalifikation pga. en ikke FIA-godkendt ventil til aftapning af benzinprøver – et løb som Kaj Schubert og Lucas Daugaard valgte at lægge bag sig og komme endnu stærkere tilbage.

Som prikken over i’et i weekenden var sejren lig med en 14. plads i den samlede stilling.

”Vi er meget stolte af at vinde V5-klassen, men at blive samlet nummer 14 ud af mere end 150 biler, er vi endnu mere stolte af,” siger Lucas Daugaard.

Samtidig endte sæsonen også med en sjetteplads i Production Cars Trophy, en fjerdeplads i Junior Trophy og en førsteplads i Nimex Team Trophy. The Young KRS Danes vil også gerne udtrykke deres taknemmelighed over for deres samarbejdspartnerne. Uden deres støtte ville det ikke have været muligt at vinde mesterskabet. Disse partnerskaber og det tillidsfulde samarbejde med KRS Motorsport er grundlaget for den store succes.

Kaj Schubert og Lucas Daugaard vil nu fortsætte arbejdet med at forberede sig grundigt på den nye sæson, hvor der er arbejdes med flere forskellige muligheder.

Tekst: The Young KRS Danes.
Foto: Racephotography by Denis P.