Klubbens sponsorer

Niels Iversen 70 år

Et af klubbens mangeårige medlemmer, ja, faktisk er det 49 år siden, han meldte sig ind den 30. januar 1970, fylder 70 år søndag den 14. juli. Det er Niels Iversen.

Niels Iversen har været og er stadig meget aktiv i klubben. Han startede med manøvreprøver med Niels Henriksen i 70’erne og deltog siden i bilorienteringløb bl.a. med Bernd Thrysøe i nogle år. Niels Iversen kørte omkring 20 år med Hans Jørgen Andersen diverse økonomiløb og ikke mindst de berygtede Vesterhavsløb. En del år kørte Niels servicevogn for sin søn Søren i rally.

For godt ti år siden købte Niels Iversen en Volkswagen Golf fra 1979 og har siden deltaget i FDM DASU Classic-turneringen sammen med Hans Ole Nielsen. Det er blevet til ca. 100.000 kilometer, som bilen har kørt i forbindelse med disse løb. Det startede faktisk med, at vi kørte et par orienteringsløb sammen. Det var ikke rigtig nogen succes. Bilen brød sammen i begge løb og måtte hjem med vejhjælpen.

Det kunne Niels ikke have siddende på sig. Siden har Golfen været i tip top-stand til hvert løb, og den bliver passet og plejet som et lille barn.

Niels Iversen er også meget aktiv på officialsiden i klubben. I mange år var han med i en tidtagergruppe til rallyløb i hele landet, og han har hjulpet med materiel, når klubben arrangerede rallyløb – store som små. I dag er han med i løbsledelsen, når vi afvikler historiske pålidlighedsløb og fast mand, når det gælder tidskontroller til vores bilorienteringsløb.

Sidst har Niels Iversen været med som servicemandskab til Rallye Monte-Carlo Historique.

Niels er en mand, man kan regne med, og han er der altid til aftalt tid.

Nu lyder det som motorsport fylder meget i hans liv. Det gør det også, men der bruges da også en del tid med børn og børnebørn.

Klubben ønsker Niels Iversen et stort tillykke med de 70 år.

Tekst: Hans Ole Nielsen.

Foto: Åge Keseler Kirketerp.