Klubbens sponsorer

Nicolai Sylvest udtaget til young driver test med Mercedes-AMG-fabriksteam

Efter en mere end godkendt sæson i den internationale, tyske ATS Formel 3 Cup, hvor han bl.a. vandt et løb og fik yderligere fire podieplaceringer på vej mod femtepladsen i mesterskabet, blev Nicolai Sylvest efter finaleløbet på Hockenheim kontaktet af tyske Rowe Motorsport. Teamet har et samarbejde med Mercedes-AMG-fabrikken og indsætter to Mercedes-Benz AMG SLS i den tyske GT Master Series, og netop sådan en bil testede den unge nordsjællænder for teamet. Ikke bare en, men hele to gange.

2014-Bane-F3-Sylvest-22Og nu er han på vej mod en ny Mercedes-test.

”Nicolai havde ikke blot sat super hurtige tider, men han havde også imponeret ingeniørerne med sin forståelse og gode feedback med bilens setup , og Rowe Motorsport var især imponeret over hans modenhed, selv om han kun er 17 år,” fortæller Nicolai Sylvests far, Jesper Sylvest, som efter den seneste test endnu engang er blevet kontaktet af Rowe Motorsport.

”Teamet fortalte, at Mercedes-AMG-fabrikken lige havde offentliggjort, at man vil skabe et nyt young driver-program i klassen for GT-biler, og da Rowe Motorsport har et samarbejde med Mercedes-AMG, har de kontaktet fabrikken og anbefalet dem, at de skulle prøve at teste Nicolai.”

I starten af det nye år drager det unge Team Danmark-talent derfor til Portugal for at teste i nogle dage.

”Jeg glæder mig helt vildt,” siger Nicolai Sylvest. ”Jeg har dog ikke kørt på denne bane før, men jeg er begyndt at træne i min simulator herhjemme, og jeg vil gøre alt for at vise dem, hvad jeg står for.”

Sylvest Motorsport krydser nu fingre for en god test, som måske kan udløse en god kontrakt til 2015.

Jesper Sylvest.