Klubbens sponsorer

Nicolai Sylvest nomineret til talentpris

Selv om Nicolai Sylvest kun har kørt et enkelt løb i Danmark i den forgangne sæson, så er hans indsats bag rattet af racerbilerne ikke gået ubemærket hen. Den 18-årige racerkører fra Jægerspris er nemlig blevet nomineret til prisen som årets motorsportstalent på baggrund af sin indsats i international sportsvognsracing.

2015-Bane-GT3-Sylvest-17

”Jeg er virkelig glad for, at jeg er blevet nomineret,” siger racerkøreren, der er støttet af både Team Danmark og Dansk Automobil Sports Union. ”Det er rart at fornemme, at man har lagt mærke til min indsats, selv om jeg har kørt i bl.a. Tyskland, Italien, Japan og Kina.”

Nicolai Sylvest startede sæson for Rowe Racing, hvor han deltog i udvalgte løb i Blancpain Endurance Series på bl.a. Formel 1-banerne Silverstone, Nürburgring og Monza, og så sluttede han året med to starter i verdensmesterskabet for sportsvogne som den yngste Dansker nogensinde, hvor han kørte for det franske team, Larbre Competition.

Prisen som årets talent bliver uddelt ved Danish Motorsport Award den 4. februar i MCH Messecenter Herning, og Nicolai Sylvest er i konkurrence med tre andre navne fra motorsportens verden. Udvælgelsen af årets talent sker på basis af en internetafstemning på Bil-Magasinets hjemmeside.

Jesper Sylvest

Sylvest Motorsport