Klubbens sponsorer

Nicolai Sylvest i GT3-test

Nicolai Sylvest har i den seneste sæson deltaget i den international ATS Formel 3 Cup for åbne racerbiler med fritliggende hjul, men for nylig fik han for første gang lejlighed til at prøve en racerbil med tag på. Det var en Mercedes-Benz AMG SLS i såkaldt GT3-trim, som den unge kører fik tilbudt at teste for Team Rowe Motorsport – et team, der deltager i den tyske ADAC GT Masters Serie, hvor andre danskere som Nicki Thiim, Michael Christensen, Kristian Poulsen og Christoffer Nygaard har været aktive i de senere år.

2014-Bane-GT3-Sylvest-01”GT-klassen afvikler sine løb sammen med det Formel 3-mesterskab, hvor jeg deltager, og under den sidste løbsweekend på Hockenheim fik jeg en henvendelse fra Team Rowe Motorsport, der gerne ville have mig til at teste deres Mercedes dagen efter løbet,” fortæller Nicolai Sylvest.

Team Rowe Motorsport ville teste fire kørere, men da den ene af teamets to biler blev skadet under løbsweekenden, blev køretiden begrænset. Men alligevel lykkedes det det 17-årige nordsjællandske Team Danmark-talent at sætte nogle ganske imponerende tider på Hockenheim.

”Jeg må indrømme, at jeg blev meget imponeret over, hvor hurtig Nicolai var, og at han helt ubesværet tumlede de 550 hestekræfter rundt på banen, hvor tophastigheden for sådan en Mercedes på den bane ligger på godt 265 km/t,” siger farmand og tidligere DTC-mester, Jesper Sylvest. ”Jeg fornemmede da også efterfølgende fra teamet, at de var meget imponeret af hans modenhed, forståelse og hurtige omstilling af kørestilen fra en Formel 3-racer til en GT3-bil, selvom han kun er 17 år.”

2014-Bane-GT3-Sylvest-02

Det var ikke kun hans far, som Nicolai Sylvest gjorde indtryk på. Han fik også imponeret Team Rowe Motorsport.

”Da de ringede to uger senere og spurgte, om jeg igen kunne komme til Hockenheim til en test, skulle vi ikke tænke os om to gange,” siger Nicolai Sylvest. ”Vejret var ikke det bedste. Det var koldt, og der var småregn, så det var svært at få varme i dækkene, men jeg fik godt 40 omgange i bilen, og jeg følte helt klart, at jeg var blevet mere fortrolig med den.”

”Efter testen blev min far og jeg kaldt til samtale i deres racertransporter for at høre om mine fremtidsplaner. De bad os om et udspil, og vi bad dem om et udspil, så nu må vi prøve at vente med tålmodighed og se, hvad der sker.”

Jesper Sylvest.