Klubbens sponsorer

Nicolai Sylvest forsvarer desværre ikke CHGP-sejren

Sidste år satte Nicolai Sylvest og hans far, den tidligere DTC-mester Jesper Sylvest, en række af Danmarks bedste racerkørere anført af Tom Kristensen til vægs ved det prestigefyldte Pro-Am-løb i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj. De vandt en flot sejr, men den 20-årige racerkører får i år desværre ikke mulighed for at forsvare førstepladsen.

ADAC GT Masters, 7. + 8. Lauf – Zandvoort 2017 – Foto: Gruppe C Photography

”Jeg kører i år for Mercedes AMG Team Zakspeed i den tyske ADAC GT Masters-serie, og her skal vi i weekenden køre den femte afdeling på Nürburgring,” fortæller den Team Danmark-støttede kører.

”Jeg ville rigtig gerne have været med i København og prøve at gentage sidste års sejr, specielt med det flotte felt, som arrangørerne har fået stablet på benene med bl.a. Tom Kristensen og den tidligere Formel 1-verdensmester Jacques Villeneuve.”

I stedet for Bellahøj Park bliver det altså Nürburgring nær Köln, at racerkøreren fra Jægerspris skal køre race. Og det er en bane, som kan kender rigtig godt.

”Jeg kørte første gang på banen i Formel Ford for 4-5 år siden, og det var også her, at jeg vandt mit første Formel 3-løb,” siger Nicolai Sylvest.

”Sidste år gik det rigtig godt for min makker Nikolaj Rogivue og jeg, for her lykkedes det os at køre en generel tredjeplads hjem i det ene løb samtidig med, at vi også vandt juniorkonkurrencen. Det ville være lækkert, hvis vi kunne gentage det resultat, for indtil videre har vi været noget uheldige i de fire afdelinger, vi hidtil har deltaget i.”

Løbet kan følges live på adac-gt-masters.de.

Jesper Sylvest