Klubbens sponsorer

Nicolai Sylvest får Lamborghini-debut

I den kommende weekend vender Nicolai Sylvest tilbage bag rattet af en potent sportsvogn på en international bane. Det sker, når vinderen af TCR-klassens Grand Prix Danmark deltager i Lamborghini Super Trofeo Europe på den tyske Formel 1-bane, Nürburgring.

”Jeg glæder mig virkelig til at sidde bag rattet af en sportsvogn igen,” siger den 24-årige racerkører fra Jægerspris. ”Og jeg skylder en stor tak til min gode kammerat Kevin Rossel.”

”Kevin kører for Team GSM Racing, som manglede en kører til weekendens løb på Nürburgring. De spurgte ham, om han kendte en mulig kører, og han nævnte med det samme mit navn. Da Kevin ringede til mig, var jeg selvfølgelig straks interesseret, og jeg kom hurtigt i dialog med Team GSM Racing, og vi fik en aftale på plads. Jeg skylder virkelig Kevin en stor tak for at tænke på mig og anbefale mig til teamet. Det er normalt ikke noget, mange kørere gør i den egoistverden, motorsport er.”

Nicolai Sylvest har masser af sportsvognsløb på sit CV. Det er sket bag rattet af BMW, Chevrolet og Mercedes i såvel VM-serien som det tyske mesterskab, men nu skal han for første gang deltage i en mærkeklasse. Alle mandskaber starter i ens Lamborghini Huracan Super Trofeo-modeller.

”Seriens løbsformat er meget lig det, som jeg kender fra ADAC GT Masters, hvor jeg i 2019 tog min sidste internationale sejr på Red Bull Ring,” fortæller Nicolai Sylvest. ”Vi er to kørere pr. bil – og jeg skal dele bilen med italienske Francesco Guerra – og efter to tidtagninger kører vi to løb over 50 minutter, hvor vi undervejs har et kørerskifte.”

”Bilen får jeg først lejlighed til at prøve, når jeg kommer til banen. Men den kender jeg heldigvis. Det var på Nürburgring, at jeg tog min første løbssejr i det tyske Formel 3-mesterskab, og det var også her, at jeg i et felt med mere end 30 biler satte pole position til et løb i ADAC GT Masters.”

Løbene sendes på Lamborghinis YouTube-kanal.

Jesper Sylvest