Klubbens sponsorer

Nicolai Sylvest er med, når TV2 Sport sender fra TCR Denmark

Efter en stærk debut sidste år i den nye topklasse TCR Denmark, hvor han vandt juniormesterskabet for kørere under 23 år og blev nummer tre i det samlede mesterskab, er Nicolai Sylvest klar til en ny sæson. Han skal igen køre for LM Racing, hvor han sammen med sin teamkammerat Jan Magnussen ligeledes skal forsvare teammesterskabet, som de sidste år vandt, men det bliver vel at mærke en sæson, hvor klassen har sikret sig en rigtig god TV-aftale.

”Organisationen bag løbsserien har indgået en aftale om, at TV2 Sport i år sender live fra løbene,” siger racerkøreren fra Jægerspris. ”Jeg er rigtig glad for den aftale, for det giver en super god eksponering også til gavn for vores sponsorer, for TV2 Sport har uden sammenligning nok det bedste setup, når det gælder dækningen af live-motorsport. Vi kender det fra Le Mans, men også fra tidligere år med DTC.”

I sin debutsæson i TCR Denmark sad Nicolai Sylvest bag rattet af en Volkswagen Golf GTi TCR, som han bl.a. vandt et løb og tog flere top 3-placeringer. Men i år skal han køre i en helt ny bil.

”Det bliver den nye CUPRA Leon TCR,” fortæller Nicolai Sylvest. ”Det er en af CUPRA´s specialmodeller, og den har sidste år internationalt vist sig at være rigtig god, så jeg glæder mig virkelig til, at vi snart kan komme til at teste bilen.”

Selve løbssæsonen starter i den anden weekend af maj, hvor årets første afdeling køres på FDM Jyllandsringen. Yderligere to gange gæster TCR Denmark-feltet racerbanen ved Silkeborg, men herudover vil der være løb på Padborg Park og Ring Djursland, ligesom klassen også er med ved dels Copenhagen Historic Grand Prix, samt Classic Race Aarhus.

Tekst: Jesper Sylvest.

Foto: Christina Magnussen.