Klubbens sponsorer

Nicklas Nielsen toer på Nürburgring

Det blev igen en ny succesfuld weekend for Audi Junior Nicklas Nielsen på Nürburgring – med en niendeplads i løb et og flot andenplads i løb to! Det bringer AAS’eren op på tredjepladsen i mesterskabet med to løbsweekender tilbage.

Om weekendens resultat siger Nicklas Nielsen:

”Race 1: En ok start fra en P5! Udbremsede Hofbauer og Lappalainen for enden af langsiden og var ved at tage tredjepladsen. Desværre bliver Lappalainen sendt på tværs, da en af de andre kørere rammer ham hårdt bagi. Det resulterer i, at han helt uforskyldt kommer sidelæns ind i mit baghjul og får mig vendt rundt. Derefter kørte jeg mig fra en P15 til en P8,” lyder det fra Nicklas Nielsen.

2016-bane-audi-nielsen-nicklas-05

”Ikke meget at sige om det andet løb, det var en kort fornøjelse! Super tilfreds med en andenplads og er glad for, at jeg tog så mange point med hjem! Efter det røde flag havde vi kun 10 minutters race, og her overhaler Lappalainen og jeg Marschall lige efter safety car er kørt i pit! Dæktrykket var taget efter fuld løbsdistance, og på grund af det røde flag resulterede det i, at bilen var meget levende på de første omgange – Lappalainen stak hurtigt af, men det udlignede sig på de sidste omgange da jeg fik varme i dækkene! Alt i alt en fin weekend hvis man ser bort fra den lille kontakt i race 1.”

Næste løb i Audi TT Cup køres weekenden 28.-29. september på Hungaroring i Ungarn. Forinden skal Nicklas Nielsen i næste uge teste to dage for Audi i deres Audi R8 LMS GT3 på legendariske Red Bull Ring i Østrig.

Peter Utoft.