Klubbens sponsorer

Nicklas Nielsen skal forsvare GT World Challenge-titel med Ferrari

Nicklas Nielsen kommer igen bag rattet af en Ferrari i 2022. Fabrikskøreren, som vandt 24-timersløbet på Le Mans, VM-serien, 24-timersløbet på Spa-Francorchamps samt GT World Challenge-titlen i en overlegen 2021-sæson, stiller nemlig igen op i GT World Challenge Europe Endurance Cup, hvor han skal forsøge at forsvare sin titel fra 2021.

AAS’eren får imidlertid nye teamkammerater, for hvor han sidste år delte sin Iron Lynx Ferrari 488 GT3 #51 med Alessandro Pier Guidi og Come Ledogar, skal han nu jagte pokaler med den tidligere britiske verdensmester James Callado samt spanske Miguel Molina.

”Jeg er virkelig glad for, at Ferrari har givet mig mulighed for at stille op i GT World Challenge-serien igen. Dels er det en ekstrem fed serie med benhård konkurrence og en fantastisk kalender med ræs på nogle af de fedeste racerbaner i verden. Samtidig vil jeg naturligvis gerne forsvare sidste års titel og vise, at det ikke bare var held. Vi havde et stærkt hold sidste år, men i år bliver det mindst lige så godt. Calado behøver med sine to VM-titler ingen nærmere introduktion, og det samme gælder Molina, som sikrede sig en titel i European Le Mans Series sidste år. Det er et stærkt kørerlineup, og jeg glæder mig vildt til at komme i gang,” lyder det fra Nicklas Nielsen.”

GT World Challenge-indsatsen med italienske Iron Lynx er en del af Ferraris officielle Competizioni GT-program. Nicklas Nielsen, James Calado og Miguel Molina stiller op i den fem afdelinger lange sæson, som igen inkluderer 24-timersløbet på Spa-Francorchamps – og som skydes i gang med et tretimersløb på italienske racerbane Imola den 1.-3. april.

Tekst: Nikolaj Karlshøj.
Foto: Ferrari Media.