Klubbens sponsorer

Nicklas Nielsen på podiet

På Nürburgring opnåede Audi Academy-køreren Nicklas Nielsen igen en sejr og en andenplads i Rookie-klassen.

Løb 1, der blev kørt lørdag, startede Nicklas Nielsen fra en flot fjerdeplads under en tiendedel sekund efter manden på pole position, Mick Schumacher. Efter en fornuftig start faldt han tilbage på femtepladsen – hvilket samtidig var P2 i rookie-klassen. Efter god og stabil kørsel kørte Nicklas Nielsen forbi Juri Vips og overtog dermed fjerdepladsen. Han kunne derefter kører en sikker sejr hjem i rookie-mesterskabet samt sætte gode points ind på kontoen i det samlede mesterskab.

2016-Bane-F4-Nielsen-Nicklas-10

Efter løbet første løb sagde Nicklas Nielsen: ”Jeg vil gøre det bedre i morgen. Jeg vil score så mange podium-placeringer som muligt. I dag havde jeg nogle problemer i starten. Vips overhalede mig, og jeg skulle give alt, hvad jeg havde i mig for at overhale ham igen. Heldigvis lykkedes det.”

Ved søndagens første løb kørte Nicklas Nielsen sig ind på en flot tredjeplads 1,5 sekunder bag den mesterskabsførende Joey Mawson på førstepladsen og 1,1 sekunder bag Juri Vips på andenpladsen.

”Jeg kom relativt hurtigt op på tredjepladsen. Jeg prøvede at angribe Yuri Vips, men han trak fra mig,” siger AAS’eren. ”Men jeg er stadig yderst tilfreds med min tredjeplads, som bare er skøn. Jeg går efter at blive ved med at score gode points, så må vi se, hvor vi er, når sæsonen er slut.”

Desværre endte det tredje løb ikke helt, som det var forventet. Nicklas Nielsen var lidt for hurtig på aftrækkeren og stallede i starten, hvilket gjorde, at han efter det første sving befandt sig helt nede på 21. pladsen. Efter hård kamp med de andre sluttede han som nummer 16.

”Det var igen en super weekend. Selv om mit team Neuhauser Racing er et af de mindste teams, laver de et fantastisk arbejde. Starten i race 3 var selvfølgelig ærgerlig, men er samtidig også noget, der kan ske,” siger Nicklas Nielsen. ”Vi har igen vist, at vi har god speed – og er med oppe foran, hvor det sker. At jeg samtidig kunne udbygge min føring i rookie-mesterskabet, gør mig fortrøstningsfuld for resten af sæsonen.”

Peter Utoft.