Klubbens sponsorer

Nicklas Nielsen lykkelig efter klassesejr i Barcelona

Den danske Ferrari-fabrikskører kunne sammen med teamkammeraterne fra AF Corse stille sig på det øverste ELMS-podie efter et suverænt firetimersløb på Circuit de Barcelona-Catalunya. AAS’eren kørte sammen med teamkammeraterne Alessio Rovera og Francois Perrodo et suverænt og fejlfrit løb fra start til slut, og trods trekløveret kæmper for et mesterskab i LMP2 Pro/Am–klassen, hvor bilen skal køres af mindst én amatørkører, sluttede de på en flot femteplads i det samlede LMP2-klassement.

”Det var uden tvivl vores foreløbig bedste præstationen denne sæson! Stor cadeau til gutterne fra AF Corse, som gav os en suveræn bil at arbejde med. Vi var flyvende fra start til slut, og indsatsen i pitlane var fantastisk som altid. Fedt at tage sejren i klassen, men også en stærk præstation at lande en femteplads generelt i et mesterskab med så stærkt et lineup af pro-kørere. Vi er meget glade og har fået et solidt boost, som vi kan tage med os videre til årets to sidste afdelinger,” lyder det fra Nicklas Nielsen.

Med sejren i Barcelona rykker Nielsen, Rovera og Perrodo op på en tredjeplads i den foreløbige mesterskabsstilling. Trekløveret fortsætter kampen i European Le Mans på Spa-Francorchamps om fire uger, men inden da gælder det femte afdeling FIA World Endurance Championship på japanske Fuji den 9.-11. september.

Foto: Clement Marin.

Tekst: Nikolaj Karlshøj.