Klubbens sponsorer

Nicklas Nielsen havde en weekend til glemmebogen

Nicklas Nielsens tre løb i weekenden i Formel 4 var til glemmebogen. Efter at bilen i træningen havde føltes som den kørte på regndæk, blev det ikke bedre til tidtagningen, hvor Nicklas Nielsen opnåede en lidet flatterende 20. plads. Efter tidtagningen skilte Neuhauser Racing bilen ad og man fandt fejlen – en af de bageste støddæmpere klemte og var virkningsløs, derfor kørte bilen dårligt.

En startplacering som nummer 20 – kun et halvt sekund bag den mesterskabsførende Mawson – viser hvor tæt feltet er i Formel 4.

2016-Bane-F4-Nielsen-Nicklas-12

De to første løb lørdag blev kørt i tørvejr og gav henholdsvis en 16. og en 11, plads. Hvad var vigtigere, var placeringen i det interne rookie-mesterskab … her blev Nicklas Nielsen nummer syv og seks, hvilket stadig gav gode point på kontoen. I søndagens løb der blev kørt i regnvejr, men det blev stoppet med det røde flag efter fem omgange. Her opnåede Nicklas Nielsen en 15. plads – samt en syvendeplads i Rookie-mesterskabet. I løbet blev der kun givet halve point pga. den tilbagelagte distance.

Før sidste afdeling af mesterskabet, der køres på Hockenheim den 1.-2. oktober, fører Nicklas Nielsen rookie-mesterskabet med 20,5 points.

Nicklas Nielsen sagde efter løbet:

”En weekend som jeg hurtigst muligt vil glemme. På grund af de problemer, vi havde i træningen, fik vi desværre aldrig fundet det rigtige setup, da vi måtte bruge lørdagens første løb til at finde et fornuftigt set up. Min placering i løb 2 viser, at det begyndte at fungere. Desværre regnede søndagen væk, og vi fik kun kørt race over ca. to omgange … resten var bag safety car.”

”Nu ser jeg fremad til næste uge, hvor jeg af Audi er inviteret til Lausitzring til tre dages test med Audi R8 fra Audis Sport Racing Academy.”

Næste gang Nicklas Nielsen skal køre løb er ved Audi TT Cup på Nürburgring den 9.–11. september.

Peter Utoft.