Klubbens sponsorer

Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen vil fortsætte stilen

Blot to uger efter DTC-afdelingen på Ring Djursland skal Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen i kamp igen i DTC-serien med deres Ford Mustang-racere fra FP Racing. Det kommer til at ske i den kommende weekend på Jyllandsringen, hvor årets femte og sjette afdeling af DTC-mesterskabet skal køres, og det unge makkerpar satser på at kunne fortsætte stilen fra løbene på Ring Djursland.

”Hvis jeg kan tage den selvtillid med, som jeg fik på Ring Djursland, så ser jeg positivt frem til weekenden, og jeg glæder mig til næste løb,” siger Nicholai Eberhard. ”Det bliver en hård weekend, for det hele skal spille fra alles side for at det kommer til at lykkes, men jeg satser på og tror på, at det bliver en god weekend. Nu har jeg været i Super Pole en gang, og det går jeg selvfølgelig efter igen.”

2014-Bane-DTC-Jensen-Martin-07

Netop en kvalifikation til Super Pole-konkurrencen er også det, der er det første succeskriterium for Martin V. Jensen, når han sætter sig bag rattet af sin sorte og orange bil fra FP Racing.

”Jeg vil naturligvis gå efter at komme med i Super Pole. Den gik jeg glip af sidst, men jeg var rigtig tæt på, men jeg vil arbejde henimod at slippe igennem,” siger Martin V. Jensen. ”Jeg skal køre med hovedet og sætte en god omgang sammen. Jeg tror da, at det er muligt, så længe jeg arbejder med mig selv.”

Den kommende DTC-weekend på Jyllandsringen kommer til at være anderledes end den foregående. Og det er ikke kun en forhåbentlig bedre vejrudsigt, der er årsagen hertil. Det er også det forhold, at der denne gang skal køres en mesterskabsafdeling både lørdag og søndag.

2014-Bane-DTC-Eberhard-11

”Dobbeltafdelingen betyder, at man skal passe utroligt meget på det grej, man har,” siger Martin V. Jensen. ”Det kræver, at bilen skal holde igennem hele weekenden, fordi det hele bare ligger så tæt, at der ikke skal gå meget galt, før du misser en masse point. Jeg vil klart køre med hovedet igennem weekenden og så få en masse point med hjem til mesterskabet.”

Martin V. Jensen kunne ved den foregående DTC-afdeling på Ring Djursland tangere sit hidtil bedste resultat med en ottendeplads, mens Nicholai Eberhard formåede at score hele to sjettepladser.

”Det resultat betyder jo, at vi kan se, at det går fremad, og vi fik også en del bedre føling med bilen trods svære vejrforhold,” siger Nicholai Eberhard. ”Vi lærte bilen at kende på en helt anden måde end det, vi har været vant til, og det har givet noget selvtillid, at man stadig har kunnet været med forholdene taget i betragtning.”

HM Racing.