Klubbens sponsorer

Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen indgår aftale med Racejob

Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen fik sidste år deres debut i Danish Thundersport Championship, hvor de kørte for FP Racing. Nu er brødreparret fra Hinnerup ved at gøre klar til et nyt angreb på den prestigefyldte DTC-titel, og det bliver et angreb, som kommer til at foregå i et helt nyt setup.

”Vi kommer med vores eget team, som vi er ved at bygge op,” fortæller Martin V. Jensen. ”Det seneste, vi har gjort, er at indgå en aftale med Martin Marrill og Mads S. Christensen fra Racejob.”

2015-Bane-DTC-Eberhard-Jensen-01

”Martin og Mads har masser af erfaring fra DTC, WTCC og andre løbsserier, og de kommer til at fået en meget central rolle i teamet. Udover at arbejde med data skal de stå i spidsen for vores mekanikerteam og have det overordnede ansvar for løbsstrategien, når vi er ude på banerne.”

Siden sæsonafslutningen i oktober har Martin V. Jensen og Nicholai Eberhard arbejdet på opbygningen af deres nye team, og dette arbejde skrider planmæssigt frem.

”Vi har fået gjort værksted klar og er ved at få samlet et supergodt team,” siger Nicholai Eberhard. ”Vi mangler lige at finde en dækmand, ellers har vi alle personerne på plads. De nye biler kommer hjem i slutningen af februar eller starten af marts, og så skal vi ud at teste dem på banerne.”

”Vi har høje forventninger til 2015. Der forventes op til 28 biler til start i DTC, så vi skal være skarpe, men vi kører for at ligge i top 5-8 hele tiden.”

Årets DTC-sæson starter på FDM Jyllandsringen den 26.-27. april.

HM Racing.