Klubbens sponsorer

NEZ, DM og JFM i samme weekend

Endnu en gang står AAS for et stort arrangement udi o-sporten ved at arrangere to løb både fredag den 20. april og lørdag den 21. april. Som overskriften fortæller, var der meget at køre om disse to dage.

Hovedsponsoren for begge løb var XL Byg, – Tømmergården i Gjern. Udover at skænke en del af præmiebeløbet blev der serveret grillpølser og sodavand. Der var stor omsætning på traktementet, så der måtte hentes reserver. Stor ros til Tømmergården for hjælpen og for de flotte faciliteter.

Løbsleder Hans Ole Nielsen havde sagt ja til i samarbejde med Bernd Thrysøe at stå for løbet fredag aften. Vi kender jo Hans Ole for gode veltilrettelagte løb, så vi glædede os til at se Hans Ole som løbsleder på en NEZ,- DM- og JFM-afdeling, og vi blev ikke skuffede.

Hans Ole havde fundet fine tilladelser frem til løbet, så der hele tiden var nok at beskæftige sig med. Især var der en gård i Trust, som havde så mange fine finter, så der måtte indkasseres et par skilte til resultatet. Samtidig gik det hele tiden fremad på ruten, som er en løbsform, som vi gerne vil have det.

Bernd er kendt for hurtig resultatberegning, men en ny fidus fik ikke den ønskede virkning. Der skulle ved en OTK med en telefon, tages billeder af kontrolkortene til den Bur’ske tidstagningsteam. Så kunne de første resultater være på tavlen, når deltagerne kom til mål. Manglende forbindelse fik billederne til at hænge et sted i skyen.

Tak til løbsledelsen og alle, der deltog til at få arrangementet i hus.

Hans Jakobsen.