Klubbens sponsorer

Natorienteringsløb

Orienteringsløb i gamle dage kaldte man ovenstående. Jeg ved ikke, hvorfor det var et must fra Frank Kjeldsen fra BOAS, at løbet skulle køres, når det var mørkt.

Men så kom vi da i gang med O-løbs-sæsonen med starten på JFM-serien. Når et løb ligger i starten af marts, kan det være alt fra sol og plusgrader over regn til sne og frost. Meget fornuftigt havde man henlagt store dele af løbet i by- og industriområder. Alle steder kunne vejene bære, uanset vejret.

Starten var henlagt til Hinge Auto, som i mange år har været startsted for utallige O-løb. Fin service på startstedet med drikkevarer og diverse snolder dertil.

Spændende var det jo, hvor vi blev ført hen for at dyste om pladserne. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at med alle de mange løb, der bliver produceret i BOAS, er nyt terræn en umulighed. Løbet var trukket noget nordpå til det sydlige Randers med blandt andet Paderup, Haslund og Værum som en del af området. Og dermed en lang returtransport til klublokalet i Hjermind.

Det er et problem for sporten, at der endnu en gang ikke var udsendt en resultatliste mandag aften efter løbet, da jeg skrev dette. Deltagerne kender endnu ikke resultatet af deres anstrengelser, med mindre man bliver dér til meget sent på natten. Vi brugte det meste af tre timer på målstedet, inden vi kørte hjem uden at kende vores placering. Der må fra O-udvalgets side findes på tiltag, der højner resultatberegningen. Måske kunne de udvalgte dommere deltage i beregningen, hvis der ikke er andet at lave end indtagelse af kaffen!

Tak til Frank og hans team for et godt tilrettelagt løb. Vi havde endnu en gang problemer med at finde ud af, hvor vi befandt os, når de gamle sorte løbskort var i brug. Det var bl.a. årsag til, at tidsforbruget blev en lille time til plussiden i tidsregnskabet. Dejligt for klubben, at der er frivillige fra klubben, der tager køkkentjansen, så sulten kan stilles efter løbet.

Hans Jakobsen