Klubbens sponsorer

Næsten som en ny sæson for Pilgaard

Når den anden halvdel af Mascot Danish Thundersport Championship 2019-sæsonen bliver skudt i gang på FDM Jyllandsringen, bliver det næsten som en ny sæson for Casper Pilgaard.

Det er nemlig meget tæt på tre måneder siden, at den 21-årige racerkører sidst sad i den Mercedes-lignende V8 racer med startnummer 15 på siden. Mascot DTC-kalenderen i 2019 er nemlig opbygget på den spøjse måde, at der skulle køres tre afdelinger inden sommerferien, og i løbet af den næste måned, skal de resterende fire afdelinger køres.

Forårssæsonen gik godt for Pilgaard Motorsport, som er tilknyttet FDM Talentprogrammet. Holdet debuterede i Mascot DTC-klassen til denne sæson, hvilket altid ville være en svær debut mod de hold, der har mere end en håndfuld sæsoner i bagagen. Men med nogle fælles testdage i FDM Talentprogrammet, hvor Casper Pilgaard har haft bl.a. Ronnie Bremer som sparringspartner, gjorde, at han kørte sig til et generelt podium allerede ved debuten, og sidenhen er det blev til adskillige sejre blandt Rookie-kørerne. Så efter tre afdelinger indtager han femtepladsen i mesterskabet, kun få point efter fjerdepladsen. Pilgaard fører både U23- samt Rookiemesterskabet, men der kan bestemt ikke slappes af, da konkurrenterne står på spring til at overhale djurslændingen, hvis de får muligheden.

Der kommer ekstra konkurrenter på banen denne weekend, hvor den svenske V8 Thunder Cars-serie også kommer på besøg og skal køre med i samme løb som alle de danske Mascot DTC-kørere.

Og som om det ikke er nok, så er weekendens løb ved Grand Prix Danmark arrangementet også en dobbeltafdeling, hvilket betyder at der køres en fuld pointgivende afdeling lørdag, hvorefter det hele starter igen søndag formiddag.

Tekst: Pilgaard Motorsport.

Foto: JJ Media.