Klubbens sponsorer

Næsten efter planen for Kevin Verner

Kevin Verner havde inden weekendens Padborg Park Light Race besluttet, at der skulle point på mesterskabskontoen. Det gik næsten efter planen, men det sidste løb blev desværre ødelagt af en konkurrent. Kvalifikationen viste at Autoforum Racing Team Silkeborg var på rette vej. Efter den første Super GT-løbsweekend, hvor bilen havde fået lidt tæsk, havde Peter Rasmussen fået sat det hele rigtig sammen, og Kevin Verner blev nummer to i den endelige kvalifikation.

Som reglerne er i Super GT, skulle han starte som nummer syv i det første løb. Her var der hårde kampe oppe foran i feltet, men Kevin Verner holdt hovedet koldt. Han kørte sikkert og udnyttede de andres fejl og sluttede på andenpladsen.

Til andet løb gik starten ikke helt så godt. Der blev kørt hårdt i starten og Kevin Verner holdt sig ude af balladen. Han tabte to placeringer i starten, men igen kørte han sig frem i det hårde felt og sluttede som nummer syv i løbet. De gode resultater, som Kevin Verner havde samlet i kvalifikationen og de to første løb, betød, at han igen skulle starte som nummer to. Han fik en fornuftig start og så ud til at få en god placering. Kort inde i løbet blev han ramt af en konkurrent i et uheldigt overhalingsforsøg. Han fik ødelagt sit styretøj og skulle kæmpe med bilen, så han tabte placeringer, men sluttede dog finaleløbet på en flot femteplads.

“Det var dejligt at være i bilen igen, som kørte helt som den skulle, hele weekenden,” fortalte Kevin Verner efter weekenden. Han siger også, at han havde været på ‘skamlen’, hvis han ikke havde været påkørt i starten af sidste løb.

Autoforum Racing Team Silkeborg.