Klubbens sponsorer

Mikael Kildevæld skifter til TCR Denmark

Endnu en AAS’er har taget springet ind i Danmarks nye standardvognsserie, TCR Denmark. Det er Mikael Kildevæld, for hvem TCR-platformen bestemt ikke er en nyhed. Faktisk har fynboen kørt i en TCR-racer i de forgangne sæsoner i en Seat Leon TCR i den danske Yokohama Supercup.

Nu er tiden imidlertid inde til at hæve ambitionsniveauet, og derfor er Mikael Kildevæld at finde i TCR Denmark i en Volkswagen Golf TCR, når sæsonen skydes i gang i april.

”Jeg har jo kørt Supercup siden 2012 og har alle årene kørt i Volkswagen Polo og siden i min TCR-Seat. Jeg har altid været fan af TCR og synes, det er en superfed klasse af biler, så jeg er bestemt én af dem, der har skubbet på for det i nogle år. Så dermed også sagt, at jeg virkelig glæder mig til at komme i gang,” forklarer Mikael Kildevæld.

At kunne tage springet med materiel, der på mange måder er velkendt, er noget, som Mikael Kildevæld glæder sig over:

”Det er nogle super fine biler. For mig er det især, at det er en rigtig bil og ikke en rørramme. Det er en bil, som folk kan forholde sig til, og det gør i mine øjne TCR til en god klasse. Jeg ved godt, at jeg ikke skal ud at køre fra Jan Magnussen og de andre i toppen, men jeg håber, at vi får en god kamp i seriens gentlemancup i år – og det tegner alt til. Meteor Racing og de andre er gået all in på den klasse, og det gør vi også selv. Så kan man sige, at vi er et lille, fynsk team – men vi skal ud at køre noget godt ræs,” slår han fast.

Kildevæld Racings satsning bringer det faste hold fra Supercuppen ind i TCR Denmark, men der skal hentes et par forstærkninger ind.

”Det bliver med mit eget team, Kildevæld Racing. Jeg har to faste folk med mig, og vi er i gang med at finde lidt forstærkninger i øjeblikket,” forklarer han.

I det hele taget glæder alle på holdet fra Årslev sig til sæsonstarten. Bilen er indkøbt, folieret og klar, og alt er linet op til den første officielle testdag på Jyllandsringen den 1. april, fortæller Mikael Kildevæld, som glæder sig over at TCR Denmark nu er klar på de danske baner:

”Jeg synes, det er rigtig fedt, at det er nået så vidt med TCR i Denmark. Det er rigtig fine racerbiler, og det har kæmpe potentiale, at du også kan bruge dem i udlandet ved siden af at køre i TCR Denmark,” afrunder han.

Tekst: Niklas Majgaard.

Foto: Peter Elling-Jordt.