Klubbens sponsorer

Mie Petersen nummer to i stort rally

Rallykøreren Mie Petersen fik et flot comeback til toppen af dansk rally, da hun i weekenden stillede op med ny førstekører Steen Andersen. Mie Petersen var codriver i hans Mitsubishi Lancer Evo X R4, og de kørte sig efter et flot løb ind på andenpladsen i Sydhavsrally på de vestlollandske landeveje.

Mie Petersen kunne være meget tilfreds efter løbet:

”Det har været en supersjov weekend. Jeg spurgte Steen inden løbet, hvordan han ville have noterne læst op, og det fungerede perfekt lige fra start. Jeg håbede på regn til slut, for vi havde ikke flere gode tørvejsdæk, de blev overvarme hen mod slutningen af hastighedsprøverne, men regnen kom først, da løbet var slut,” sagde Mie Petersen ved målet i Horslunde.

2016-Rally-Petersen-Mie-01

Også Steen Andersen var glad for sin nye codriver:

”Samarbejdet med Mie gik perfekt, og vi slog kørere med hurtigere biler. Til slut kunne jeg godt have kørt lidt stærkere, hvis jeg havde været rigtig hårdt presset, men vi løb tør for dæk. Dem, vi havde, var for bløde,” siger Steen Andersen.

Dermed kunne den tidligere tredobbelte rallymester ikke køre med om sejren på løbets power stage, den sidste hastighedsprøve, hvor der gives tre point ekstra til hurtigste deltager.

2016-Rally-Petersen-Mie-03

Begge kørere var meget begejstrede for Sydhavsrally, som de fandt var af høj kvalitet

Steen Andersen og Mie Petersen har forlænget samarbejdet for resten af denne sæson, og næste gang, man kan se dem i aktion er i femte afdeling af danmarksmesterskabet, som køres på landevejene omkring Roskilde i FTZ Rally Roskilde lørdag den 24. september.

Michael Eisenberg.