Klubbens sponsorer

Michael Carlsen vender tilbage til Ledenon-banen

Det bliver velkendt territorium, Michael Carlsen vender tilbage til, når han i weekenden den 31. maj og 1. juni stiller til start i næste afdeling af den franske Peugeot RCZ Cup. Det bliver nemlig på den sydfranske Circuit de Ledenon godt 25 kilometer vest for Avignon, at racerkøreren fra Vissenbjerg skal til start.

”Det var på den bane, at jeg for to år siden kørte mit allerførste løb med min Peugeot RCZ,” fortæller Michael Carlsen.

”Ledenon-banen er meget kuperet. Det er lidt ligesom Ring Djursland, hvor man kører med fuld knald og så ikke kan se de sving, som kommer. Det går meget op og ned ad bakke, selve langsiden ligger op ad en bakke, og når man så kører tilbage, sker det ad nogle sving, hvor man ikke kan se det hele.”

2014-Bane-Carlsen-05

Udover at være Frankrigs vel nok mest kuperede racerbane er Circuit de Ledenon også landets eneste, hvor man kører mod uret.

”Men det er ikke kun banen, som kommer til at gøre netop denne racerweekend spændende,” siger Michael Carlsen. ”Normalt kører vi en dobbelt afdeling, men denne her gang bliver det en tredobbelt, hvor vi kører tre tidtagninger og tre løb.”

”Jeg tror godt, at jeg vil kunne gøre mig gældende i Gentleman-klassen og vinde igen, men hvis jeg kan klare mig godt i det generelle klassement, så vil det være det sjoveste, for denne her gang vil der også være mere end 30 biler til start. Vi har gjort bilen klar herhjemme, og RCZ’eren er en racerbil, som er nem og taknemmelig at have med at gøre. Det skal nok blive en god racerweekend.”

Carlsen Motorsport.