Klubbens sponsorer

Michael Carlsen klar til hjemmebaneløb

For første og eneste gang i denne sæson skal Michael Carlsen køre race på hjemmebane. Normalt er det i Frankrig, at racerkøreren fra Vissenbjerg deltager med sin Peugeot RCZ, men i den sidste august-weekend stiller han til start ved det årlige Grand Prix på FDM Jyllandsringen.

”Det er altid noget særligt at køre til Grand Prixet. Det er årets højdepunkt på de danske baner, og jeg har været med rigtig mange gange og vil også være det i år,” siger Michael Carlsen.

2014-Bane-Carlsen-09

Det bliver i den Peugeot RCZ, som han normalt bruger i den franske Peugeot RCZ Cup, at fynboen starter, men klassen, han skal starte i, bliver Special Saloon Car.

”Jeg skal køre sammen med bilerne op til 2.500 cm3 og andre, der ligesom min har en turbo, og det bliver lidt af en udfordring,” siger han. ”Min Peugeot RCZ er jo en racerbil bygget til en cup-klasse, og hastighedsmæssigt er den en mellemting mellem en Clio Cup-bil og så en gammel DTC-bil. Vi stiller op for at vise bilen og også at vise, at vi stadig er med i motorsporten.”

Skal Michael Carlsen gøre sig forhåbninger om at slutte på podiet og score en pokal, så skal han have hjælp oppefra.

”Der skal lidt dårligt vejr til, hvis vi skal vinde,” siger Michael Carlsen. ”Motormæssigt vil min racerbil nemlig være underlegen i forhold til dem, som jeg skal køre om kap med. Men hvis det bliver sådan et vejr, som det har været i den seneste tid, så betyder det ikke noget, at vi kun har 270 heksekræfter, men ellers får vi det svært.”

Carlsen Motorsport.