Klubbens sponsorer

Mere op ad bakke end ned ad bakke for Kevin Verner

Weekendens Super GT-løb på Ring Djursland gik ikke helt som forventet for Kevin Verner. Nogle uventede problemer satte en stopper for et topresultat på banen, som han holder meget af.

Den første træning gav optimisme i hele teamet, da Kevin Verner var hurtigst. I den anden træning var han nummer otte, og det var tilfredsstillende for både teamet og ham. Til den første kvalifikation var alting stadig rigtig godt. Kevin Verner var nummer fire ud af de tolv som går videre til den anden kvalifikation.

I første kvalifikation var Kevin Verner kørt ud på et sæt nye dæk. Da dækkene kun havde kørt fem omgange, blev de også benyttet i den anden kvalifikation og her gik der noget helt galt. Da kvalifikationen sluttede, var Kevin Verner nummer ni. Han var altså ikke med blandt de otte hurtigste biler, som bliver byttet rundt til første løb.

En kædereaktion i starten af første løb fik flere af kørerne til at tyvstarte. Kevin Verner var en af dem, og selv om han kørte et godt løb, måtte han efter en strafbane slutte på en samlet niendeplads.

I andet løb kom Kevin Verner godt fra start, men ret hurtigt blev der kæmpet hårdt og intenst oppe foran i feltet. Han holdt lidt igen og kunne avancere to placeringer, da andre konkurrenter kørte af banen. Den lidt hårde kørsel gjorde det dog ikke muligt at køre sig længere frem end en sikker syvendeplads.

I finaleløbet kom Kevin Verner igen godt fra start, men for enden af publikumslangsiden på første omgang gik det galt. Et uventet teknisk problem fik bilen til at låse på et eller begge baghjul og bilen skred ud midt i feltet. Han snurrede rundt og stoppede først, da bilen stod i sandfanget. Det var utrolig heldigt, at han ikke ramte en anden konkurrent og ikke selv blev ramt af andre biler under sin snurretur.

For Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner var det ikke den weekend, de havde håbet på. Det blev også en weekend, hvor der ikke blev kørt helt så mange point ind som forventet.

Nu skal hele bilen efterses og klargøres til den næste afdeling, som skal køres på FDM Jyllandsringen i starten af juni.

Autoforum Racing Team Silkeborg.