Medlemsfordele

Du har med et medlemsskab automatisk andel i de goder og rettigheder, alle andre medlemmer af klubben har – du får Dansk Automobil Sport Unions (DASU) medlemsblad “Autosport”, du har adgang til alle klubaftener og klubarrangementer i Aarhus Automobil Sport.

Nu vil du formentlig være medlem af klubben, fordi du vil ud at dyrke aktivt motorsport – og her er vi virkeligt stærke på de fleste discipliner. Specielt bilorienteringsløb, rally og asfaltbaneløb, hvor vi virkelig kan tilbyde dig noget – det bedste.

2010-Orientering-Markvardsen-Kjærsgaard-01

Her tager du kontakt til formanden for udvalget for den disciplin, du ønsker at dyrke. O-løbs formanden, rally-formanden eller banesportsudvalgetsformanden vil hjælpe dig i gang med gode råd.

Det er ikke dyrt at komme i gang, idet du faktisk kan bruge din almindelige bil til at starte op i alle disciplinerne – naturligvis med et vist personligt udstyr til baneløb. Vi har i klubben hvert år begynderarrangementer inden for bilorientering, klubrally og baneløb – hvor sidstnævnte bedst tager sit udgangspunkt i en af de racerskoler, der hvert år arrangeres på FDM Jyllandsringen, hvor vi er med som instruktører.

Bestået på racerskolen giver automatisk ret til banelicens – og dermed ret til at komme ud at køre på bane i et eller flere af de mange baneløb, der arrangeres hvert år.

2011-Racerskole-01

For bilorientering/økonomiløb er der et par gange om året et prøveløb – hvor det er helt gratis at komme ud at prøve kræfter med at finde vej efter kort og køreordre. Du starter her i en debutantklassen, og vil du med flere gange ud over prøveløbet, skal du have en licens i DASU.

Denne licens giver ret til at køre med i debutantklassen (D) i andre klubbers løb – og fremtiden for dig vil så være oprykning i junior (C), senior (B), senior (A) og mesterklassen (M) afhængig af dine fremtidige placeringer.

For de, der ønsker at køre lidt hurtige end O-kørerne, er der mulighed for at snuse til klubrally/rally i klubbens egen klubrallybil ved de klubrally arrangementer og kurser som klubben holder.

Fremtiden her er også som ved O-løb – først har du chancen for gratis at prøve i klubben – vil du køre andre steder koster det udgiften til licens. Når du har kørt nogle af klubrallyer, kan du rykke op og få en rallylicens – med ret til køre rigtige rallyer i Danmark.

Selvfølgelig skal du holde dig til for at få noget ud af at være medlem i AAS – men vi er klar til at hjælpe dig – og som sagt er første trin, at du ringer eller skriver for at blive medlem.

Vi glæder os til at se dig i en af Danmarks største bilsportsklubber.

<a href='http://bilsport.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>