Kontingent 2024

Skal du ud at køre løb – uanset disciplin – skal du have status af at være aktivt medlem for at kunne bestille licens på DASU’s hjemmeside. Har du ikke planer om dette, kan du nøjes med et almindeligt medlemskab.

De typer af medlemsskaber – og tilhørende kontingentsatser – som Aarhus Automobil Sport tilbyder sine medlemmer er følgende:

Aktive medlemmer kr. 650,-
Aktive medlemmer o/65 år kr. 550,-
Aktive husstandsmedlemmer kr. 550,-
Aktive ungdomsmedlemmer u/18 år kr. 325,-
Almindelige medlemmer kr. 300,-
Almindelige medlemmer o/65 år kr. 200,-
Almindelige medlemmer u/18 år kr. 150,-
Husstandsmedlemmer kr. 150,-
Husstandsmedlemmer o/65 år kr. 100,-

Såfremt du vælger kun at betale et alm. medlemskab, og senere beslutter, at du alligevel vil ud at køre, skal du opgraderes til aktivt medlemskab og betale differencen til klubben, for at kunne bestille den relevante licens på DASU’s licensportal. Vær opmærksom på, at denne opgradering pt. kun kan ske gennem klubbens kasserer. Kassereren ekspederer hurtigst muligt, så vær opmærksom på, at der gå lidt tid, førend man kan bestille kørerlicensen på licensportalen, og komme ud at køre.

Vælg derfor at udfylde girokortet med kr. 650,-, såfremt du også skal ud at køre i år. Derved sparer du kassereren for en masse ekstraarbejde, og undgår også at komme i tidsnød når du skal ud at køre.

Betalingen af kontingentet kan kun foregå ved en bankoverførsel:

Reg.nr. 2316 Kontonr. 0251148007.

Hans Jørgen Andersen

<a href='http://bilsport.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>