Klubbens sponsorer

Leif Olsen 80 år

Tirsdag den 30. juni kan vi her fra Aarhus Automobil Sport sige tillykke til Leif Olsen, som runder et ret skarpt hjørne, da han fylder 80 år.

Leif Olsen er en af klubbens mange trofaste medlemmer, som altid er med, når der køres løb på FDM Jyllandsringen. Eller rettere var med, for vi ser ikke Leif Olsen så tit mere, da helbredet og benene driller lidt.

Leif Olsen har været medlem af klubben i en lang årrække, og ved præmiefesten i vinteren 2003/2004 blev han hyldet for sin indsats, da han blev kåret som årets official.

Leif Olsen var fast mand på FDM Jyllandsringen, ikke blot ved de store publikumsløb, men også i hverdagene, hvor han indgik i klubbens såkaldte testteam, som stiller op, når der er testdage på banen. Men han har også i de senere år været med ved Classic Race Aarhus, selv om de lange distancer, der skulle tilbagelægges her, måske ikke lige var det, som passede bentøjet så godt.

Leif nyder stadig at være sammen med familien, når de rejser på ture til de varme himmelstrøg.

Leif Olsen er en god klubkammerat, og der hvor han er, er der altid en hyggelig atmosfære, og vi andre ser ham endnu, når han møder op til det årlige bankospil.

Vi er mange, der savner Leifs smil og gode humør på banen.

Fra gruppen af officials vil vi gerne ønske dig tillykke med den store runde dag.

Jesper Skjødt.