Klubbens sponsorer

Leif Olsen 75 år

Onsdag den 30. juni kan vi her fra Aarhus Automobil Sports side sige tillykke til Leif Olsen, som fylder 75 år.

Leif Olsen er en af klubbens mange trofaste medlemmer, som altid er med, når der køres løb på FDM Jyllandsringen, og gennem årene har han også været med til at tilføre nye officials til klubben. Ligesom han har guidet dem og hjulpet dem til at kunne få licensen, så de har kunnet fungere som flagofficials.

Leif Olsen har været medlem af klubben i en lang årrække, og ved præmiefesten i vinteren 2003/2004 blev han hyldet for sin indsats, da han blev kåret som årets official.

2015-Olsen-Leif-02

Leif Olsen er fast mand på FDM Jyllandsringen. Ikke blot ved de store publikumsløb, men også på hverdagene, hvor han indgår i klubbens såkaldte testteam, som stiller op, når der er testdage på banen. Men han har også i de senere år været med ved Classic Race Aarhus, selv om de lange distancer, der skal tilbagelægges her, måske ikke lige et er det, som passer bentøjet så godt længere.

Leif Olsen er en god klubkammerat. Smilet er stort og humøret er altid højt – uanset vejr og vind – og han går ikke af vejen for en joke eller to.

Fra gruppen af banens officials vil vi gerne ønske dig tillykke med den runde dag.

Jesper Skjødt.