Klubbens sponsorer

Lars Vendelbo 50 år

Mandag den 25. oktober fylder Lars Vendelbo. Han er en meget kendt person i motorsportskredse, har arbejdet med motorsport i rigtig mange år og har næsten været aktiv på alle områder. Lars Vendebo har været aktiv som kører, teamejer og teamchef.

Lars Vendelbo debuterede i Goodyear Eagle Cup i starten af 90’erne i en Toyota Corolla 1600 GT, og efter at han scorede en bronzemedalje i 1996 blev han året efter Danmarksmester i klassen. Siden er det blevet til yderligere tre DM-medalje i gruppe N National / Yokohama Cup.

For nogle år siden tog Lars Vendelbo en officialuddannelse. Han har også siddet i DASU’s banesportsudvalg i en kort periode, indtil de andre ikke kunne arbejde sammen med en, der havde sin egen mening om tingene. Han har også været i klubbens eget banesportsudvalg og bliver stadig brugt til forskellige ad hoc-opgaver, da han har et utroligt stort netværk at trække på og altid er villig til at give en hånd med, hvis vi har spørgsmål og beder om hjælp.

Lars Vendeblo er også kendt for, at der altid var liv og glade dage i depoterne, og altid et samlingspunkt for mange kørere og officials m.m. om aftenen, når der blev spillet op til Himmelhunden.

I dag bruger Lars og hustruen Louise rigtig meget tid sammen med sønnen Rasmus, når de skal til gokart rundt i verden, hvor de også skal til Rotax-verdensfinalen i Dubai til december. Til dagligt driver Lars Vendelbo et VVS-firma i Århus, men bor i Silkeborg, så man må sige, at han er en travlt mand, men hans store passion er motorsport.

AAS ønsker ham stort tillykke på den runde dag.

Per Leth.