Klubbens sponsorer

Landet åbner så småt…

…og motorløbene er i gang igen.

Aktiviteterne i motorsportsverdenen er så småt begyndt at starte op igen, og bl.a. har klubben holdt det første motorløb på Jyllandsringen. Det er en ny verden, vi lever i, og alle skal lære at arbejde med de nye restriktioner. Der var lidt småfejl i løbet af weekenden, men alle var glade for at komme i gang igen. Politiet var på besøg flere gange i løbet af weekenden og havde intet at bemærke omkring forsamlingsforbud og sikkerheden.

Hen over sommeren og efteråret kommer alle afdelinger i klubben i gang med at køre løb igen. Vejsporten er godt i gang, og rallyafdelingen er i gang med at planlægge nogle torsdags-rally, hvor alle med et kørekort og en bil kan være med, så det er selvfølgelig en opfordring til alle om at holde øje med datoerne og komme ud og prøve kræfter med rallysporten.

Vores årlige gokarttur, der plejer at ligge i juni, har vi bevist skubbet til sensommeren, så vi kan være sikre på, at alle der vil køre eller være publikum må være til stede. Hold øje med hjemmesiden og Facebook for en dato.

Husk at man altid kan ringe eller skrive til klubbens bestyrelse, hvis man har nogle ting, man vil have diskuteret igennem, eller hvis man har nogle forslag til ændringer, aktiviteter eller andet sjov. Vores kontaktoplysninger findes på hjemmesiden.

På vegne af bestyrelsen Trine Larsen.