Klubbens sponsorer

Kurt Christensen 75 år

Kurt Christensen fylder den 7. maj 75 år, og han har rent faktisk været medlem af to omgange. Hvornår Kurt blev medlem af klubben første gang, fortaber sig i det uvisse, men i 1971 blev han medlem af bestyrelsen og fik tildelt jobbet som kasserer, hvilket han var i tre år, hvorefter et spændende job trak Kurt til Sjælland.

Som aktiv var Kurt Christensen bl.a. en frygtet isbanekører. I 1972 deltog han i seks isbaneløb, som han i alt beskedenhed vandt. Siden har der ikke været mulighed for at lave isbaneløb i Aarhus Automobil Sport.

I 2005 vendte Kurt tilbage til hovedlandet og blev selvfølgelig medlem af Aarhus Automobil Sport igen.

Kurt blev straks kapret til forskellige opgaver i klubben, bl.a. fotograf og kontrol ved forskellige arrangementer, samt hjælper på FDM Jyllandsringen. Senest har Kurt været kontrol i klubbens NEZ-løb.

Kurt har endvidere gjort et meget stort stykke arbejde med at fremskaffe materiale til klubbens jubilæumskavalkade 1957-2007. Dette skal Kurt have en stor tak for, og du kan her på hjemmesiden stadig se den gennemgang af store og små begivenheder i klubben, som han producerede.

På generalforsamlingen i 2005 blev Kurt Christensen valgt til revisor for klubben. Dette job har Kurt passet meget omhyggeligt, og jeg håber, at Kurt vil fortsætte fremover.

Kurt ønskes hjertelig tillykke med den runde dag.

Hans Jørgen Andersen.