Klubbens sponsorer

Kristian Vestergaard 75 år

Et stort tillykke skal lyde til Kristian Vestergaard, som den 15. december kan fejre sin 75 årsfødselsdag.

Kristian er et af klubbens mest trofaste medlemmer. Han meldte sig således ind i klubben den 5. november 1968 og har været medlem af klubben i 53 år. Hvis vi i klubben tildelte klubnumre ud fra anciennitet, ville Kristian have medlemsnummer 3!

Starten foregik som for mange andre indenfor bilorientering. Men Kristian Vestergaard ville have mere fart på, og efter at have kørt manøvre- og specialprøver i en Datsun 100A, stod det siden på rally i en Fiat 127. Han slap dog ikke helt bilorienteringens udfordringer, hvor han blev klubmester sammen med Jens Christensen.

Det frivillige arbejde har været vigtigt for Kristian Vestergaard. Dengang som nu.

I 90’erne og 00’erne indgik han sammen med en række andre klubmedlemmer i de tidtagningshold, der var aktive, når der blev afviklet DM-rallyer rundt om i landet, ligesom han også har været frisk på at sidde i sin bil i en mørk skov for at skrive et notat på et kontrolkort, hvis der har været orienteringsløb i klubben. Heldigvis med hustruen Ruth ved sin side.

Motorsport er ikke det eneste, Kristian Vestergaard brænder for. Veteranbil – en Ford Consul Capri 315 fra tresserne – kegler, krolf og ture i autocamperen med Ruth er andre ting.

Kuglepenne kan måske tilføjes som en tredje ting. Eller måske som ting nummer 106.000. Det var i hvert fald det antal, hans samling er nået op på, men jeg har erfaret, at der er ved at ske en aftrapning. I øjeblikket forlyder det, at samlingen lige er under 100.000 eksemplarer.

En fjerde ting er klubbens årlige turnering i keglespil. Den styrer han med fast, men fair hånd, så vi kan kåre de rette mestre.

Kristian Vestergaard ønskes hjertelig tillykke med den runde dag af Aarhus Automobil Sport.

Hans Jørgen Andersen.