Klubbens sponsorer

Kristian Vestergaard 70 år

Den 15. december fylder et af Aarhus Automobil Sports mange medlemmer 70 år. Det er Kristian Vestergaard, som den dag fylder rundt.

For Kristian Vestergaard har biler og motorsport fyldt meget. Han blev medlem af klubben den 5. november 1968 og vil derfor om mindre end to år kunne fejre sit 50 års jubilæum i klubben. Han begyndte med orienteringsløb og gik videre til hastighedsprøver i en Datsun 100A for derefter at køre 2011-vestergaard-kristian-01rally fra 1980 i Fiat 127. Han fortsatte dog med at køre orienteringsløb og blev i 1984 og 1985 klubmester Jens Christensen, og udlånte i flere år sin Audi 50 til Niels Iversen, som bruge bilen til Vesterhavsløbet, med vekslende held.

Kristian Vestergaard var i perioden 1990-2005 en del af DASU’s rallytidstagerhold sammen med Niels, Jørgen, Arne og Hans, og han er stadig en sikker kontrol ved de orienteringsløb, som Bernd Thrysøe står for.

Når Kristian Vestergaard ikke er aktiv i motorsport, bruges tiden på den Ford Consul Capri 315 fra tresserne. Det står flot og original, og den kommer kun ud, når solen står højt.

Kristian Vestergaard er en meget aktiv mand, spiller kegler, krolf og keglespil, når han ikke er på tur i autocamperen sammen med Ruth. Og så har han igennem en årrække stået bag det årlige klubmesterskab i keglespil.

Det kan yderligere nævnes at Kristian har et af landets største samlinger af kuglepenne. P.t. er samlingen på cirka 106.000 eksemplarer.

Kristian ønskes tillykke med den runde dag af Aarhus Automobil Sport.

Hans Jørgen Andersen.