Klubbens sponsorer

Knud Åge Jensen 70 år

Knud Åge Jensen fra Thyholm fylder 70 år onsdag den 12. juni. Dagen fejres med familien, og så afholdes den store fest fredag med små 100 mennesker.

Knud Åge Jensen har haft interessen for motorsport i en stor del af sit liv, men den tog, fart, da hans svigersøn Ulrik var en del af teknisk kontrol på FDM Jyllandsringen. Ulrik fik overtalt sin far til at være official på Jyllandsringen, og det blev i teknisk kontrol, hvor han var i nogle år, hvor han trofast kom med sit lille telt uanset vind og vejr. Han var altid en person, man kunne regne med.

Knud Åge Jensen var væk fra FDM Jyllandsringen i nogle år, men kom tilbage sidste år igen, og har nu både licens som teknisk assistent og støjmåler, og som han siger, var det dejligt at vende hjem igen, da Aarhus Automobil Sport er hans klub, som ligger ham nær og føler sig tilpas i. Teltet er også blevet skiftet ud med en lille campingvogn – det skal jo være lidt bekvemt, siger Knud Åge, og som sagt er han behjælpelig, hvor der mangler en hånd, men ellers fast tilknyttet til teknisk kontrol. Knud er også official og hjælper til på Ring Djursland.

Men Knud Åge Jensen er en travl mand på alle fronter. Det gælder også i hans fritid i Thyholm, hvis man ellers kan kalde det sådant.

Han sejler en del med Marinehjemmeværnet, er formand for en ældreforening, som har arrangementer hver mandag og torsdag, hvor der samles ca. 80-100 mennesker, så der er nok at se til. Han er også med i bestyrelsen på et frivilligcenter for Struer Kommune Og der bliver også tid til at spille billard på konkurrenceniveau.

Så Knud Åge Jensen er en mand, der er meget aktiv både i hverdage og weekender, og så er der jo også lige en stor have, der skal passes også.

Aarhus Automobil Sport ønsker Knud Åge Jensen stort tillykke med den runde dag.

Per Leth