Klubbens sponsorer

Klubgokart i Auning

Torsdag den 18. juni var dagen, hvor det helt store spørgsmål endeligt blev besvaret. Ikke spørgsmålet om hvem, der blev valgt ind i folketinget, men noget som var endnu vigtigere: Hvem i Aarhus Automobil Sport er hurtigst i en gokart?

En stor flok fartgale venner mødte forventningsfulde op på Auning Kart Park, og efter den obligatoriske indvejning blev holdene sat, køredragterne fundet frem og hjelmene spændt på. Alle var klar.

2015-Klubaften-Karting-Auning-03

Allerede fra første sekund var der kamp om førstepladsen. Jesper Bach og Michael Leth fightede godt oppe foran og gav hinanden kamp til stregen, en kamp der resulterede i dagens hurtigste tid sat af Jesper Bach.

Efter cirka 20 minutter kom de første kørerskift. Den førende gokart overtog Ghita T. Kristensen og med en solid kørsel udbyggede hun forspringet ned til de andre, og på trods af en usædvanlig tildugget hjelm formåede Per Damgaard at holde karten på banen som holdets sidste mand og skaffede dermed sejren hjem til hold 3.

2015-Klubaften-Karting-Auning-02

Hold 7 bestående af Peter Mikkelsen, Ronni Jakel og Jannik Brammer trak andenpladsen hjem mens hold 5 bestående af Tina og Jes Hebsgaard samt Jesper Skjødt fik tredjepladsen.

Det var et hårdt kørt løb med til tider DTC-lignende tilstande, hvor påkørsler og afkørsler ikke var et sjældent syn. Det gik dog værst ud over Jakob Eriksen, der ramte et vådt spor igennem tunnellen, hvilket resulterede i, at han mistede kontrollen over gokarten og plantede den i væggen. Uheldigvis havde andre karts også problemer med det våde spor og ramte Jakob, hvilket gav nogle store blå mærker og ømme ribben. Men på trods af ømheder og blå mærker sluttede alle løbet med et smil på læben.

Aftenen blev afsluttet med masser af hygge og snak, og Anne Møller-Nielsen havde sørget for lækre grillede pølser og brød. Som det sidste punkt på en rigtig hyggelig aften blev alle vinderne hyldet oppe på sejrsskamlen.

Tak til alle for en god aften. Der er allerede nu flere der glæder sig til næste års kamp.

Det er muligt at se udvalgte fotos fra aftnen i galleriet. Ikke alle er taget af Jesper Skjødt, men i hvert fald med hans kamera.

Trine Larsen.